Avoinna
Arkisin klo. 9.30 - 17.30
Lauantaina klo. 9.00 - 14.00

Kanta-asiakkaat

Meillä kanta-asiakkaat hyötyvät

Saat erilaisia kanta-asiakasetuuksia liittymällä.

Ota yhteyttä ja liity jo tänään!

Liittymislomake

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköposti *

Viesti

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

Nimi

Puhelin

Sähköposti *

Viesti

×