Avoinna
Arkisin klo. 9.30 - 17.30
Lauantaina klo. 9.00 - 14.00

Ajankohtaista

61 likes, 0 comments3 days ago

Pian on jo kevät🤩

174 likes, 1 comments4 days ago

Mos Mosh

51 likes, 1 comments5 days ago

Kuvat henkilön Bello Mondo. julkaisusta

Voitto kotiin- onnistuneen päivän fiilistelyäNaisten asukokonaisuudet Bello Mondosta Nyt voitto kotiin tulevista viikonlopun peleistä

70 likes, 1 comments1 week ago

Kevään keltaiset☀️Kaunis keväinen off shoulder mohairvillaneule 165€ ja neuleen alla viskoosipusero, kiva röyhelökaulus ja ihanat..

101 likes, 3 comments2 weeks ago

Huomenna Naistenpäivän pöhinät❤️ Ihana Katariina mukana esittelemässä silkkipuseroita, tunikoita, neuleita, neuletakkeja, koruja ym…

72 likes, 3 comments2 weeks ago

Tervetuloa❤️

22 likes, 0 comments2 weeks ago

Keltainen on kevään suosikkiväri, ihana pusero 95€ Second female☀️

41 likes, 2 comments2 weeks ago

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

Nimi

Puhelin

Sähköposti *

Viesti

×