Avoinna
Arkisin klo. 9.30 - 17.30
Lauantaina klo. 9.00 - 14.00

Ajankohtaista

ARVONTAPutiikissa paljon ihania laukkuja, mikä näistä olisi sinun?Kaikkien kommentoijien kesken arvomme laukun.Arvonta suoritetaan 31.1.19..

301 likes, 421 comments1 day ago

Kevään uutuuksia Denim Hunter ja Cream Ja vielä hyviä löytöjä talven ALE tuotteista, esim. takit-50% Kaikki Cellbes tuotteet -50%( koot..

33 likes, 2 comments2 days ago

Talvisiin pakkaspäiviin hyviä löytöjä ALEsta! Lämpöisiä neuleita, neuletakkeja ym.ym. -50-70%☀️⛄️ Kantsii poiketa

136 likes, 1 comments5 days ago

Kuvat henkilön Bello Mondo. julkaisusta

Kevään takki Cream 209.95€ koot 36-46☀️ Sekä ihanat samettipintaiset nahkatennarit 149.95€ koot 36-41

125 likes, 6 comments5 days ago

Pakkaspäiviin lämpöä jaloille, pitkävartiset saapikkaat, löytyy koot: 40, 39, 37 Materiaali nahkaovh. (239.95€ )- 50% Glitterinilkkurit,..

39 likes, 0 comments6 days ago

Kuvat henkilön Bello Mondo. julkaisusta

Ihania pirteitä värejä kevääseen Uutta mallistoa Cecil ja Street One, miellyttävät laadut, edullinen hinta, tule ja tutustu

79 likes, 1 comments1 week ago

Huomenna levätään ja vietetään loppiaista! Mukavaa loppiaista kaikille

66 likes, 1 comments2 weeks ago

Bello Mondon TALVIALE -30-50% Tervetuloa!

59 likes, 0 comments2 weeks ago

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

Nimi

Puhelin

Sähköposti *

Viesti

×