Avoinna
Arkisin klo. 9.30 - 17.30
Lauantaina klo. 9.00 - 14.00

Ajankohtaista

Onnea Loimaa 50 vuotta! Itse jo yli 40 vuotta palveluammatissa Loimaalla, ihania asiakkaita olen saanut palvella ja paljon on näiden vuosien..

136 likes, 0 comments2 days ago

Nythän se kesä tulee, wau☀️

39 likes, 0 comments4 days ago

Huomenna kahvitellaanLoimaa 50v.+ nimpparit🥰Tervetuloa‍♀️

48 likes, 0 comments6 days ago

Hyvää alkavaa Loimaa 50v. pöhinäviikkoa ja onnea KUKKA nimipäiväsankareille Päivän tarjous: Kaikki kukkatuotteet -20%Tervetuloa kukkaostoille

70 likes, 0 comments1 week ago

Hyvää äitienpäivää!❤️

107 likes, 0 comments1 week ago

Äidille❤️Cream yöasu 59.95€ Toppi ja shortsit

25 likes, 0 comments1 week ago

Meiltä löytyy ihania pellavamekkoja mm. Oui, Part Two

56 likes, 2 comments1 week ago

Kaikille ihanille naisille lahjaideoita ja lahjakortti on aina mieluinen lahja❤️

18 likes, 0 comments1 week ago

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

Nimi

Puhelin

Sähköposti *

Viesti

×