Avoinna
Arkisin klo. 9.30 - 17.30
Lauantaina klo. 9.00 - 14.00

Ajankohtaista

Housuja, puseroita, jakkuja, mekkoja jne…hyviä löytöjä

65 likes, 0 comments4 days ago

Kiitos Petralle, on ollut ilo touhuta yhdessä, kaksi vuotta ihanana apuna, nyt Petralle onnea ja menestystä opintielle! ✍️ -Petralta isot..

182 likes, 11 comments1 week ago

Holebrookin uutta syksyä saapunut! Kuvan mekko 100% puuvillaa 129 € Tervetuloa tutustumaan uusiin malleihin🤩 Muista myös remonttimyynti

113 likes, 1 comments1 week ago

Nyt hulvaton remonttimyynti! Loput kesäntuotteet -70% ja paljon tuotteita 5€, 10€, 15€, 20€ Nyt kantsii tulla tekemään hyviä löytöjä..

127 likes, 1 comments1 week ago

ALE’n loppurysäys rompepäivänä! Hyviä löytöjä tosi edullisin hinnoin! Sään salliessa myös ulkomyyntiä kirpparihinnoin uutta ja vanhaa!(entisen..

86 likes, 2 comments2 weeks ago

Kesän ihana uutuus… Herkullisen värinen mekko Neo Noirilta 69,95 Paljon kesän tuotteita -30% ja -50 %! Tervetuloa ostoksille☀️

100 likes, 4 comments3 weeks ago

Levis 501Mos Mosh Part Two☀️

65 likes, 0 comments1 month ago

Kiitos kaikille Okran messuvierailleKiitos Loimaan Kauppalan yhteistyökumppaneille!

67 likes, 2 comments1 month ago

Rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula Vesikoskenkatu 7 32200 LOIMAA Y-tunnus: 2195747-7 Puh: 044-0306004

2. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi Bello Mondo, Siren-Mäkelä Tuula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

×
Ota yhteyttä

Nimi

Puhelin

Sähköposti *

Viesti

×